Complete projecten door een gecertificeerd bouwteam

Onze jarenlange ervaring op het gebied van projectcoördinatie stelt ons in staat om complete projecten aan te nemen. Dit doen we op het gebied van winkelinrichtingen, van revitalisering van (kantoor)gebouwen maar ook meer specialistische projecten als woonhuizen, supermarkten of theaters.

In samenwerking met gerenommeerde, gespecialiseerde bedrijven stellen we een bouwteam samen waarin Aannemer Harrie Kroon fungeert als de coördinerende én aannemende partij.

Één aanspreekpunt

Voor u als opdrachtgever betekent het dat u slechts één aanspreekpunt heeft voor alle werkzaamheden en dat stelt u in staat zich bezig te houden met uw eigen core-business zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de aansturing van de verschillende partijen.

De kosten? In uw voordeel, immers we kopen rechtstreeks in bij voor ons bekende partijen en laten de werkzaamheden direct verrichten door die partij, zonder tussenkomst van allerlei tussenpersonen. Natuurlijk berekenen we voor onze werkzaamheden een coördinatietarief maar per saldo hebt u én een stuk minder werk en bent u aanzienlijk voordeliger uit.
tumblr site counter